DIZAJN

Responzivan dizajn je sve što jednom apartmanu treba iz razloga što danas sve više korisnika traži smještaj putem mobilnih uređaja.

GALERIJA SLIKA

Dodajte slike svog apartmana, hotela i sl. u virtualnu galeriju slika. Nudimo profesionalno slikavanje apartmana po potrebi.

MULTIJEZIČNOST

Vaše stranice je potrebno prevesti barem na jedan strani jezik, dok mi nudimo prijevod na 5 stranih jezika. 

SEO OPTIMIZACIJA

U današnje vrijeme je posebno važno da su stranice optimizirane jer o tome ovisi posjećenost Vaših stranica odnosno Vašeg apartmana.

CJENIK

Prezentirajte cjenik smještajnih jedinica na Vašim web stranicama i na taj način ubrzajte i olakšajte rezervacije za posjetitelja

REZERVACIJE

Dozvolite svojim posjetiteljima da rezerviraju / uplate smještaj za određene datume, prikažite slobodne termine...

Posebna ponuda za iznajmljivače

Web stranice koje izrađujemo su potpuno prilagođene potrebi krajnjeg korisnika. Ove web stranice moraju svojim vizualnim sadržajem što bolje predstaviti iznajmljivača. Bitna stavka je multijezičnost jer zadnjih godina dolaze ljudi sa svih strana svijeta i bilo bi lijepo kada bi im ponudili web doživljaj na njihovom jeziku. Naravno, nemoguće je prevesti stranice na sve jezike ali na 3 do 4 poznata svjetska jezika bi bilo dovoljno.

Profesionalno i besplatno ćemo vas savjetovati na koji način stranice trebaju biti izrađene i održavane. Ako imate potrebu za bookingom putem vaših stranica, bez problema možemo napraviti implementaciju modula koji će pratiti rezervacije.

Glavni cilj ovakvih web stranica je privlačenje posjetitelja u svoje turističke objekte, povećanje prometa te brža i jednostavnija dostupnost informacija.

Zatražite neobvezujuću ponudu ili odaberite neki od već gotovih planova prikazanih ispod.

 

Zatražite neobvezujuću ponudu ovdje

ILI oDABERITE

SEBI NAJPRIHVATLJIVIJI PLAN

Domena

hosting

Email adresa

broj stranica

SEO

Fotogalerija

CMS

RESPONZIVAN dizajn

izrada logotipa

header slider

Booking

facebook

prijava na tražilice

google karta lokacije

naknadno uređivanje


* *

zvjezdice

1

1 gb

1

3

do 4 sata* * *

zvjezdice

1

3 gb

3

7

do 8 satiPOVOLJNO

* * * *

zvjezdice

1

7 gb

7

12

do 15 sati